Spilloppdatering

Longeringsmarked?

Hei, StarFam! Longering får en permanent ankomst på Jorvik sammen med at markedet er tilbake med massevis av tilbud!

Longering!

Bli en erfaren hestetrener med den nye og permanente longeringsfunksjonen! Snakk med Maeve ved innhegningen på Steves gård for å få en introduksjon til longering. Etter introduksjonen, kan du delta i daglig longering. Hvis du har lyst til å gjøre det for moro skyld, må du gjerne det så mye du vil etter den daglige økten, uten poengsummer eller telleverk! 

Du blir bedt om å møte enkelte krav med hesten din når kontrollpunktene dukker opp med den angitte sirkelen. Hvor mye heste-XP du tildeles er basert på presisjonen din med kontrollpunktene. Det er alltid en sjanse for at hesten din endrer gange eller sirkelradius for egen hånd. Enkelte ganger kan hesten din endre gange og du må være forberedt på å håndtere denne adferden ved å be den om å gå tilbake til den riktige gangen. Sannsynligheten for at hesten endrer gange i sirklene er avhengig av statistikkverdiene dine for Mestring og Disiplin.

Longering mens du spiller på datamaskin styres med WASD. D brukes til å øke gangen, A til å redusere gangen, S til å bytte til den indre sirkelen og W til å bytte til en ytre sirkelen. På mobil får du opp knapper som du bruker til å instruere hesten din med.

Markedet

Markedet besøker Jorvik i én uke med et elegant ryttertema! Det er en rabatt på hester, og det er et prisdropp på kjæledyr og sett. Disse rabattene gjelder frem til onsdagsoppdateringen den 28. februar.

★ Hesterabatter

Den belgiske varmblodshesten, morganhesten og lipizzaneren har 30 % rabatt og frieseren har 40 % rabatt! Du finner disse tilbudene på markedet i Moorland i én uke. 

★ Salg på mange gjenstander

Gjenstander fra tidligere Rytterfestivaler er nå tilgjengelige igjen. Etter at markedet har dratt, legges de permanent til i Den globale butikken.

★ 50 % rabatt på kjæledyr

Noen nydelige griser og seler venter på å bli adoptert på markedet. Disse nydelige kjæledyrene får sin velfortjente pensjonisttilværelse etter denne uken, så dette er siste sjansen til å skaffe seg disse søte følgesvennene.

Småoppdateringer

Vi har gjort enkelte oppdateringer til ryggsekken i spillet. Du kommer ikke til å se selve endringen, men den er en del av et prosjekt vi jobber med for å oppdatere hele ryggsekksystemet senere i år. Gi beskjed hvis du oppdager noen nye feil etter denne oppdateringen! 

I tillegg har vi gjort det sånn at starthesten din, den hesten du starter med når du er helt ny til spillet, starter på nivå 2. Det gir nye spillere et lite forsprang, sånn at de kan få den aller beste introduksjonen til Jorvik.

Tipsene på innlastingsskjermen har blitt oppdatert!

Kommer NESTE UKE!

Longering kommer til flere steder på Jorvik!  

Ha en herlig uke!

Klem fra ditt Star Stable-team ♥