Spilloppdatering

Herlige Calder og Ephyra!

Hei, StarFam! Calder og Ephyra dukket opp fra krystallrike kilder, to skinnende hester med humørsvingende krefter!

Magiske krystallhester

For lenge siden datt to tårer fra Aideens øye og landet i en fjelltjern. Tårene rant gjennom vann og over steiner, og på veien dannet de krystaller. Når det tåreberørte vannet nådde Mistfall, sprutet det på to hester som passerte under et fossefall og dekket pelsen deres med jorvikanske krystaller. De to forbløffende hestene Calder og Ephyra kom frem fra vannet!

★Calders spektakulære pels skinner med lilla krystaller som kynner og forsterker styrke og kraft. Temperamentet hans sies det at har en positiv innvirkning på selvsikkerheten til den som rir ham. La Calders energi gi deg en kraftøkning i dag! Calder kan forkle seg selv som en sølvbrun paso fino.

★Ephyras sjeldne pels skinner med blå krystaller som kynner og forsterker ro og harmoni. Ephyras sensitive og intuitive temperament inspirer til tålmodighet og godhet hos den som rir henne. Oppsøk glede og balanse med Ephyras energi i dag! Ephyra kan forkle seg selv som en sølvaktig blåblakk paso fino.

Du kan kjøpe hver av disse hestene for 950 Star Coins. De er på besøk i 3 uker, og de forlater oss igjen med onsdagsoppdateringen 29. mars. Du finner dem i leiren til Gary Goldtooth i Moorland, like ved låven til gamle Jasper.

#SSOMagicHorse

Krystallkattunger

Blinkende med juvelaktig lys, Loch og Theia er ikke ordinære kattunger! Disse raffinerte og kresne dyrene bryr seg lite om å jakte på ting som ikke glitrer, men de har et skikkelig talent for å finne flotte ting!

Hver av de to kjæledyrene koster 350 Star Coins. Du finner dem i leiren til Gary Goldtooth i Moorland, like ved låven til gamle Jasper.



Kommer NESTE UKE!

Et nytt utholdenhetsløp for Jorviks hester!

Ha en herlig uke!
Klem fra Star Stable-teamet ♥

Relaterte artikler