Alle aandacht op Moorland!

Hallo iedereen, en welkom bij de update van deze week met speciale aandacht voor Moorland!

Moorland Makeover
Weten jullie nog dat wij een paar weken geleden aankondigde dat Moorland een makeover zou krijgen? Vandaag is het eindelijk zover! Vernieuwde graphics rond de gebouwen in Moorland, inclusief de stallen, het huis van mevrouw Holdsworth en het huis van Conrad de smid.

Daarnaast hebben wij de karakter in het spel ge-update! Wij hopen dat jullie het leuk vinden om rond te rijden en de veranderingen te controleren!


Gloednieuwe updates voor Moorland!


Het nieuwe schattige huisje van mevrouw Holdsworth!

Nieuwe winkel, Nieuwe Spullen!
Om de Moorland makeover te vieren, hebben wij een nieuwe winkel geopend: Moorland Masters! Er zijn vele nieuwe items beschikbaar, dus vergeet niet om er heen te rijden en het uit te checken!

Missies, Missies, Missies!
Naast de missie met Stein en zijn verloren sleutels zijn er meer nieuwe missies beschikbaar om de nieuwe Moorland look te ontdekken!

Houd de dief!
Er zijn rare dingen aan de hand in Moorland, er is een dief actief! Om de dief te vinden moeten jij en Jenna samenwerken! Om de missie te kunnen doen moet je minimaal de missie afgerond hebben met James waar je kennismaakt met het Winkelcentrum, plus de missie waar je de Pony Race repareert.

Misschien kun je helpen...
May heeft je hulp nodig! Zij heeft veel te doen, waaronder zorgen voor geblesseerde paarden, en Lynx in de gaten houden; het paard van haar nicht dat vaak probeert te ontsnappen. Ga eens kijken of je haar met iets kunt helpen, zij kan vast wel wat hulp gebruiken!

Om de missie te kunnen doen moet je dezelfde missie hebben voltooid als hierboven genoemd.


Lynx is een zeer ondeugend paard!

Paardenmarkt
Eddie en Ferdinand hebben hun markt geopend in Jorvik stal Arena, dus rijd erheen zeg hallo!

Dus met een aantal nieuwe looks en missies is er genoeg te doen deze week! Veel plezier!

Groetjes van het Star Stable team x

Related articles