Game Update

ITT AZ IDŐ ANNE MEGMENTÉSÉRE!

Helló, Léleklovasok! Ma végre elérkezett az idő néhányotok számára, hogy Pandória veszélyes világa felé vegyétek az irányt és hazahozzátok Anne von Blyssent!

A nagy mentőakció

Lisával, Alexszel és Lindával együtt meg kell nyitnod a pandóriai kaput és meg kell találnod Anne-t, hogy hazahozhassátok. De jobb, ha vigyázol: a szóbeszéd szerint a közelben látták Darkót a Dark Core-tól...

Ezek a küldetések minden bizonnyal egy igazi érzelmi hullámvasútra ültetnek majd fel. Sok sikert kívánunk ehhez a vad kalandhoz!

Ahhoz, hogy ezen a küldetésen részt vehess, már be kellet fejezned azt, amikor Lindával és Alexszel Lisa számát meghallgatjátok.

Csatlakozz a Léleklovasokhoz Pandóriába vezető útjukon!

Utolsó hét Farah-val!

Farah jövő szerdán összepakolja kis üzletét Valedale-ben és elhagyja Jorvikot. Mindenképp ugorj be hozzá és köszönj neki, ha még nem tetted meg. Sosem tudni, mikor jön vissza újra!

Kibővített tároló a frizuráknak és a sminkeknek!

Igazi gyűjtő vagy és szeretnéd megkaparintani az ÖSSZES frizurát és sminket a játékban? Ezen a héten kibővítettük a frizurák és sminkek tárolóhelyét a saját istállódban, úgyhogy most már valóra válthatod az álmodat!

Szükséged van egy kis emlékezetetőre arról, hogyan működik a tároló? Amikor egy új frizurát vagy sminket vásárolsz, megkérdezzük, hogy azonnal viselni szeretnéd-e vagy inkább raktárba szeretnéd küldeni. Ha kedved szottyan rá, odamehetsz a pipereasztalodhoz a saját istállódban, és ha ráklikkelsz, az összes tárolt stílus között válogathatsz egy menő stílusváltásra!

Minden stílusodat megtalálod a pipereasztalodban elmentve!

Gary Goldtooth jorviki őslovai

Ugye még emlékszel, hogy Gary Goldtooth idelátogatott múlt héten? Egészen jövő szerdáig Firgrove-ban marad a három gyönyörű jorviki őslovával együtt, amelyeket megvásárolhatsz az istállód számára. Látogass el hozzá!

Lópiac

A Lópiac ezen a héten zárva tart.

Sok szerencséd a fontos pandóriai küldetésedhez!
Ölel a te Star Stable csapatod ♥

Related articles