Ontmoet de Haflinger!

Hallo StarFam,en welkom bij deze gouden update! Dat klopt, het is tijd om een nieuw, goud en speciaal paard te verwelkomen op Jorvik!

De gouden Haflinger!
Haflingers zijn klein, sterk en heel erg life en de Jorvegeefse zijn tot over hun oren verliefd op deze fluffie vriendjes. Een speciaal kenmerk van deze prachtige Haflinger is dat ze een mooie goudbruine gloed hebben en overladen worden met prachtige lichte manen! De stal in Valedale heeft plaats gemaakt voor 3 van deze schatjes, dus je kunt beter zo snel mogelijk een kijkje gaan nemen!

Ontmoet de fluffie Haflingers!

Wat is het nieuwe ras?
De lieve Haflinger!

Waar kan ik ze kopen?
Alle 3 de paarden zijn beschikbaar in Valedale.

Hoeveel kosten ze?
Deze mooie vriendjes gaan voor 810 Star Coins per stuk.

Vanaf welk level kan ik ze kopen?
Vanaf level 5.

Moet ik enige reputatie hebben?
Nee, helemaal niks!

Welke kleuren hebben ze?
De Haflinger heeft een zweetvossen kleur, een goud of bruinachtige kleur met lichte manen!

Moet ik nog iets weten over de Haflinger?
Jazeker! Gezien de Haflingers zijn gefokt net onder de Alpen, kunnen deze de kou goed doorstaan. Je kunt dus net als de IJslander, Fjord en de Noord Zweed, ook met jou Haffie naar de Dino Vallei!

Welke is jouw favoriet?

We willen jouw Haflinger zeker zien, wanneer je hem leuk hebt opgezadeld om op jullie avontuur in Jorvik te gaan! Deel zeker een foto van jou met jouw nieuwe vriendje met #HeroicHaflingers!

Hey, vuil hooi!
We hadden een vervelende bug in onze hooibalen, dit zorgde ervoor dat jullie de hooibalen niet konden weggooien. Nou, we hebben het eindelijk opgelost en je kunt eindelijk het vieze hooi weggooien!

De Paardenmarkt
Eddie en Ferdinand zijn klaar om je te ontvangen in Kaap West Vissersdorp!

Star Stable Game Nieuws
Het is eindelijk tijd voor Game Master Ylva om de muts met de meeste duimpjes bekend te maken! Dit wil je toch niet missen?



Heb een geweldige week allemaal!
Liefs van het Star Stable Team ♥

Related articles