Game Update

Hio kouluratsastusta!

Hei StarFam-väki! Ratsastusjuhlat sen kuin paranevat. Tällä viikolla toivotamme tervetulleiksi päivitetyt lipizzanhevoset ja esittelemme kouluratsastuksen pelaamista.

Lipizzanhevonen

Kauniita lipizzanhevosia kutsutaan usein Wienissä sijaitsevan Espanjalaisen ratsastuskoulun valkoisiksi tähdiksi, ja ne ovat oikeita voimanpesiä! Von Blyssenit rakastuivat rotuun Wienin-matkallaan, joten he kuljettivat ensimmäiset lipizzanhevoset Jorvikiin. Lipizzanhevoset ovat herkkiä, mutta niillä on yhtäläisesti niin älyä kuin voimaakin. Niinpä ne ovat loistavia hevosia kunnianhimoisille ja omistautuneille ratsastajille, jotka voivat auttaa ratsujensa taitoja kehittymään.

Uudet lipizzanhevoset!

Mikä tämä uusi 3. sukupolven hevonen on?
Lipizzanhevonen.

Mistä voin hankkia sellaisen?
Yksi hevonen löytyy Pintan linnoituksesta ja loput majailevat Jorvikin talleilla.

Paljonko se maksaa?
950 Star Coin -kolikkoa.

Osaako se erikoisliikkeitä?
Lipizzanhevosten erikoistemppu on capriole. Niiden erityistä askellusta kutsutaan nimellä passage.

Millä tasolla minun täytyy olla?
Jokainen pelaaja voi hankkia Pintan linnoituksessa olevan vaihtoehdon vaikka heti. Hevosen muita Jorvikin-muunnelmia voi hankkia, kun on edennyt tasolle 12.

Montako eri värivaihtoehtoa on tarjolla?
Jorvikissa on tarjolla seitsemän kaunista karvapeitettä.

Ota mukava asento uudessa satulassa!

Globaalissa puodissa on tarjolla 8 uutta iberialaista satulaa ja 8 uutta yleiskäyttöistä satulahuopaa. Iberialaiset satulat ovat hyvä valinta ratsastusretkille ja hevosten koulutukseen, koska ne helpottavat oikeassa asennossa pysymistä ja ovat erittäin mukavia niin ratsulle kuin ratsastajallekin. Satulan voi yhdistää vaikkapa uuteen iberialaiseen satulahuopaan tai tekoturkishuopaan!
Näitä uusia varusteita voivat käyttää lipizzanhevoset, andalusianhevoset, paso finot ja tulevat hevosrodut. Aiempia 3. sukupolven hevosrotuja säädetään vielä niin, että nekin voivat jatkossa käyttää uudempia varusteita.

Esittelyssä kouluratsastus

Ratsastusjuhlien ajan pelaamaan pääsee aivan uudella tavalla, sillä tarjolla on kouluratsastusta! Tässä upeassa lajissa hevonen ja ratsastaja tekevät sarjan ulkoa opeteltuja liikkeitä. Ilvesten Chloé järjestää ratsastusjuhlissa tapahtuman, jossa hän toivoo ratsastajien tutustuvan kouluratsastukseen ja suorittavan hänen ratsastuskokeensa.

Saat ratsastaa yksinkertaisen kokeen, johon saat ohjeet. Juttele Jorvikin tallien areenalla Chloén kanssa, niin saat lisätietoja ja pääset kokeilemaan kouluratsastuksen esittelyä. Opastusosion jälkeen avautuu kaksi tehtävää: kouluratsastuksen koulutusta ja päivittäinen kouluratsastuksen taitamiskilpailu. Koulutustehtävässä voit harjoitella kuviota niin monta kertaa kuin haluat, ja kuvio on sama kuin päivittäisessä kilpailussa. Koska voit harjoitella niin paljon kuin haluat, tämän tehtävän suorittamisesta ei ole luvassa palkintoa. Esittelystä ja päivittäisistä kouluratsastuskokeista saa poletteja ja 600 hevosen kokemuspistettä, joten muista poiketa paikalla päivittäin kouluratsastusta kokeilemassa! Poletit voi sitten vaihtaa juhlapuodeissa palkintoihin. Tämä on ensimmäinen kerta, kun testaamme kouluratsastusta pelissä, joten olisi mahtavaa kuulla kokemuksistanne! Haluamme toteuttaa kouluratsastuksen Jorvikissa tavalla, joka parhaiten sopii pelaajillemme.

Kokeile Jorvikin ensimmäistä kouluratsastuskoetta!

Tietoja kadonneesta Lindasta

Jorvikissa seikkaillessaan jotkut teistä ovat saattaneet huomata, ettei Sielunratsastaja Linda ole tehnyt töitään – ja itse asiassa hän näyttää kadonneen. Ongelmaa tutkinut tiimi joutui toteamaan, että tilanteen ratkaiseminen veisi normaalia kauemmin. Niinpä päätimme suunnitella ja koordinoida asian samalla tavalla kuin tavallisetkin projektimme, mikä toisaalta tarkoitti sitä, ettemme voineet aloittaa heti. Maaliskuun lopulla tiimimme jäsenet ryhtyivät töihin saadakseen Lindan takaisin. He varmistavat parhaillaan, että tehtävät toimivat kaikille pelaajille, minkä lisäksi he selvittelevät ratkaisua, joka auttaisi niitä jumiin jääneitä pelaajia, jotka alkujaan ilmoittivat bugeista.

Tehtävät etenevät lineaarisesti, mutta tämän bugin takia jotkut pelaajat ovat loikanneet eteenpäin päätarinan tehtävissä. Jotta jumiutuneet pelaajat pääsisivät takaisin oikeille jäljille, heidän täytyy palata suorittamaan tehtäviä oikeassa järjestyksessä. Enempien bugien välttämiseksi Linda on kahdessa paikassa, mutta kaikki voivat aloittaa vain sen tehtävän, joka saa pelin oikeaan kohtaan.

Ei hätää, työstämme juuri pelisanomia, joiden avulla voimme ilmoittaa, että päätarinan tehtävät on suoritettava ennen kuin tässä tehtävässä voi edetä. Kun alat suorittaa tehtävää oikeassa järjestyksessä, voit jatkaa seikkailua. Kiitokset pelaajille, jotka ilmoittivat asiakastukeen kaikista Lindan aiheuttamista ongelmista, niin että pystyimme välittämään ne oikeille ihmisille korjattavaksi. Tukipyyntöjen ansiosta tiimimme pystyi selvittämään asiaa ja seuraamaan bugin tilannetta. Jos havaitsette pelissä bugeja, arvostamme asiakastuen kautta lähetettyjä ilmoituksia todella paljon.

Tiedämme, että olette odottaneet näiden tehtävien korjaamista jo pitkään, mutta tiimillämme on vielä paljon tekemistä. Tällä hetkellä pyrimme julkaisemaan korjaukset toukokuussa.

Käyttöliittymän sopeutuva skaalaus

Jos käytät pelaamiseen 4K-näytöllä varustettua tietokonetta, pelin käyttöliittymä on voinut tuntua ärsyttävän pieneltä. Tämän pulman voi nyt unohtaa! Kaikki PC-pelaajat voivat määrittää käyttöliittymän koon siirtymällä pelin asetuksiin ja valitsemalla haluamansa kokovaihtoehdon Peli-kohdasta. Asetus on toistaiseksi vain PC-pelaajien käytettävissä.

Hevosia siirtyy eläkkeelle

Eläkepäiviään lähtevät tällä kertaa viettämään 1,5:nnen sukupolven irlannincobit. Hevoset poistuvat Jorvikista 24.5. julkaistavan keskiviikkoisen päivityksen myötä, eivätkä ne sen jälkeen ole enää saatavilla. Käy vilkaisemassa hevosia Vertin hevosmarkkinoilla, ennen kuin ne poistuvat pelistä! Lähestyvien eläkepäivien vuoksi olemme laskeneet 1,5:nnen sukupolven irlannincobien hintaa: voit ostaa sellaisen nyt itsellesi 280 Star Coin -kolikolla.

Rakastamme suuresti pelin vanhojakin hevosia, mutta toisinaan meidän on tehtävä hieman muutoksia, jotta peli toimisi parhaalla mahdollisella tavalla. Yksi näistä muutoksista on kaikkein vanhimpien hevosten vaiheittainen poistaminen pelistä.

Hevoset jo ostaneiden pelaajien ei kuitenkaan tarvitse huolestua muutoksesta. Ostetut hevoset säilyvät yhä omistajillaan. Kannattaa kuitenkin muistaa, ettei kyseisille hevosille enää tehdä bugikorjauksia, hevosia ei enää päivitetä eikä hevosille enää valmisteta uusia varusteita.

Tulossa ensi viikolla!

Ratsastusjuhlat ovat aivan sotkussa! Aurinkokentän farmin sikoja on päästetty vapaaksi, ja ne sotkevat Jorvikin talleja oikein huolella.

Viettäkää mahtava viikko!
Rakkaita terveisiä Star Stable -tiimiltä ♥

Related articles