Schitterende nieuwe Fjorden en meer!

Hallo iedereen, welkom bij de update van deze week!

Gloednieuwe Fjorden
De Kallten hebben nieuwe Fjorden ter beschikking gesteld. Zij hebben ons verteld dat er nu Fjorden in drie nieuwe kleuren zijn, en dat jullie welkom zijn om een kijkje te nemen! Voordat je helemaal naar de Dino Vallei rijd kun je hieronder alvast een voorproefje zien van de drie nieuwe Fjorden..


Fjorden in nieuwe kleuren zijn nu beschikbaar in de Dino Vallei

Paardenmarkt
Eddie en Ferdinand hebben hun paardenmarkt geopend in Silverglade, zij verkopen o.a vier schitterende nieuwe zadels. Neem eens een kijkje en doe ze de groeten!

De laatste kans voor de kerstmissies
Na een verlengde kerstperiode, is het bijna afgelopen met de feestelijkheden. Deze week is je laatste kans om de kerstmissies te doen.

Over Winter gesproken...
Volgens de weersverwachting zal de sneeuw nog een tijdje blijven liggen maar het zou zo maar eens kunnen dat het binnenkort gaat dooien. Als je nog een selfie wilt maken in de sneeuw, zou ik dit maar snel doen.

Archeologische informatie
Professor Jura en andere vooraanstaande geleerden van uit heel Jorvik hebben besloten dat jouw werk op archeologisch gebied beter beloond moet worden! Dit betekend dat je voorstaan minder items nodig zult hebben voordat je ze kunt inwisselen voor een beloning. Hier vind je de nieuwe regels voor archeologische vondsten:

Goude Munten: was 15, nu slechts 4
Beeldjes: was 20, nu slechts 5
Mobiele telefoons: was 30, nu slechts 7
Actie figuren: was 10, nu slechts 3

Van ruilen komt GEEN ruilen! Ruil je archeologische vondsten in voor mooie beloningen.

Een fijne week toegewenst!
Namens het Star Stable Team x

Related articles