Game Update

Ontdek het geheim van Galloper Thompson

BOE, StarFam! Er is een nieuw hoofdstuk in de legende over Galloper Thompson. Een nieuw spook, de grappenmaker, is het bolwerk binnengedrongen. Je mag een keer raden wat zij het liefste doet tijdens Halloween.

Galloper Thompson

Er zijn heel wat zielen die een rol speelden bij het lot van Galloper Thompson en waarvan de verhalen met die van hem zijn verbonden. Als we het mysterie van deze onthoofde geest willen ontrafelen, moeten we ook die verhalen onderzoeken. Gelukkig heeft Linda een van die zielen opgespoord, al heeft die gekwelde ziel zich uit angst wel verstopt. Zoek hem, herinner hem aan het verleden en kom meer te weten over het verhaal van Galloper. Het wordt een reis door de tijd met spookslijm en een vergeten amulet. Wat hebben die met elkaar te maken en welke geheimen dragen ze met zich mee?

Als je het griezelverhaal van vorig jaar hebt gemist, heeft Linda een samenvatting voor je van wat we tot nu toe over Galloper Thompson weten. Het verhaal gaat volgende week weer verder.

Er valt nog heel wat te ontdekken! Praat met Kaspa het spook om te beginnen.

Halloweenafbeeldingen

Wil je in de juiste stemming komen voor deze missie? Download dan de halloweenafbeeldingen met Galloper Thompson voor je desktop. Schrik dan alleen niet als je je computer aanzet!

Je snoep-of-je-leven!

Er waart nog een spook rond in het bolwerk dat op het licht en de geluiden is afgekomen. Dit spook heeft ontdekt dat er iets heel belangrijks ontbreekt in de festiviteiten: niemand speelt namelijk je snoep-of-je-leven!

Zonder snoep-of-je-leven is het niet echt Halloween en de grappenmaker komt dat even rechtzetten. Je kunt dit spel een keer per dag op Jorvik spelen. Breng je zak vol lekkers mee terug naar het bolwerk en ontdek wat je inspanningen hebben opgeleverd.

Tip: de grappenmaker houdt van groepskostuums. Als je dezelfde vermomming als de grappenmaker gebruikt, leveren je inspanningen meer op.

De grappenmaker wacht al op je!

Halloweenwinkel

De halloweenwinkel ligt weer vol leuke dingen. De set van Spook-Fae geeft je precies het juiste griezelgevoel.

Je vindt de set Toffe tovenaar in de muntenwinkel met de pompoen. De set Spook-Fae is verkrijgbaar in de halloweenwinkel.

De Paint

De 3e generatie Paint heeft een nieuw thuis voor zichzelf gemaakt in de Starshine-hoeve naast de westernpaarden. Volgens ons voelt dit paard zich prettiger op de hoeve. Er zijn trouwens maar twee kleurvarianten zichtbaar. Als je de andere kleurvarianten wilt zien, klik je op een van de paarden in het aankoopscherm voor paarden.

Systeemupdate

We kijken altijd of we het spel ergens kunnen verbeteren en dit keer waren de buigingen van de paardenbenen aan de beurt. De paarden zien er nu wat stabieler uit, zeker als je van bovenaf kijkt. Dit is alleen van toepassing op paarden van generatie 3.

Video van de week!

Elke week delen we een leuke video. Soms een hele nieuwe, soms gaan we lekker nostalgisch terug in de tijd. Dit is de video van deze week:



Dit verwachten we VOLGENDE WEEK!

We krijg weer een kijkje in de geschiedenis van Galloper Thompson.

We wensen je weer een griezelige week!
Liefs van je Star Stable-team ♥

Related articles