Game Update

Det är mer på gång i Wildwoods

Hej StarFam! Den här veckan får du tillbringa mer kvalitetstid med den urgulliga Pistasch! Vi har dessutom släppt några flockarna i Wildwoods-dekorationer till din häst.

Pistasch är på jakt efter ... fjärlingar?

Ekorren Pistasch är tillbaka till sina samlarupptåg! Hon försöker samla in fjärilar så att hon kan föra dem tillbaka i säkerhet i Svanstoppbyn. Men vad Pistasch har i gullighet, saknar hon i fokus. Pistasch blir lätt distraherad och behöver din hjälp med att samla in alla. Du kan hjälpa Pistasch varje dag för att förbättra ditt rykte med Skogsflocken!

Vi har också lagt till en synlighetsknapp till Skogsflockens paddock i närheten av Svanstoppbyn! Klicka på knappen för att tillfälligt gömma spelare. Du kan välja att se alla, bara din grupp eller bara dina klubbmedlemmar, vilket gör Wildwoods till det perfekta stället för din nästa klubbsamling! Knappen inaktiveras automatiskt när du lämnar området.

Träffa Pistasch utanför Svanstoppbyn

Fjädriga dekorationer till din häst

På tal om rykte så fortsätt bygga ditt med flockarna i Wildwoods. Vi har släppt några fjädriga dekorationer i Wildwoods-butikerna. De är fjädriga, flytande och gjorda av material som finns i skogen – vilket innebär att inga fåglar har skadats under tillverkningen! Välj den flock du tillhör eller ta dem allihop.

Använd de här fjädriga dekorationerna för att visa vilken flock din häst tillhör!

Nya hästplatser

För att göra plats inför ankomsten av finnhästen blev vi tvungna att flytta runt några hästar i Jorvik. Det busiga gotlandsrusset i Fort Pinta lyckades rymma under en transport, säkert på jakt efter en mumsig gräsplätt. Men oroa dig inte, nästa vecka är gotlandsrusset tillbaka i säkerhet på Sydhoven. Under tiden vet vi att den lilla busen njuter av sin frihet!

Här är de nya platserna:


★ Alla connemara-ponnyer (förutom den i Fort Pinta) kan nu hittas i den nya hagen på Birks lantgård. Du hittade dem tidigare i Dundull och på Paddockön.

★ Alla clydesdalehästar (förutom den i Fort Pinta och den i Star Stable Horses-appen) kan nu hittas i Dundull. Du hittade dem tidigare i Dundull och på Paddockön.

★ Alla shirehästar (förutom en på Hästmarknaden och en i New Hillcrest) på Paddockön är ny flyttade till det nedre stallet på ön, bakom Doriths hus.

★ Alla nordsvenskar (förutom den i Fort Pinta och den i Star Stable Horses-appen) kan nu hittas i Dundull. Du hittade dem tidigare i Firgrove och Valedale.

★ Alla fjordingar (förutom den i Fort Pinta) kan nu hittas i Valedale. Du hittade dem tidigare i Valedale och Dundull.

★ Alla mustanger (förutom de tre i Star Stable Horses-appen) kan nu hittas på Birks lantgård. Du hittade dem tidigare i Dundull och på Marleys gård.

Hannoveranaren och två jorvikiska varmblod som tidigare fanns i Dundull är nu placerade på Steves gård.

Veckans videoklipp!

Varje vecka delar vi med oss av ett av våra roliga videoklipp – ibland ett helt nytt och ibland en nostalgisk tillbakablick! Här är veckans videoklipp:



Kommer NÄSTA VECKA!

Den starka finnhästen anländer till Jorvik! Tervetuloa!

Ha en fantastisk vecka!
Kärlek från ditt Star Stable-team ♥

Related articles